Caravan huolto

Siilin Caravanilta saatte ammattitaitoisen huoltopalvelun kaikenmerkkisille matkailu- autoille ja vaunuille. Olipa kyse ajoneuvon puhdistuksesta, huollosta taikka korjauksesta niin huoltomme hoitaa. Toteutamme myös vakuutusyhtiöiden kanssa yhteistyössä vaurio ja kolarikorjauksia. Huollostamme löytyy erikoistyökalut matkailuajoneuvojen huoltoihin,ilmastoinninhuoltolaitteet,rengaskoneet,vikakoodinlukijat,BonAir otsonointilaitteet sekä myös pesu ja höyryimurit. 

Nestekaasulaitteiden asennus-/kaasuhuolto- ja lämmitinasioissa voitte kääntyä myös puoleemme. Olemme Tukesin hyväksymä kaasuhuoltoliike jo vuodesta 1989 C-luokan luvilla. Lämmittimien esim. Alde,Primus,trumatic ja jääkaappien huollosta sekä muusta matkailuajoneuvojenrakenteiden korjauksesta meillä on yli 25v vankka kokemus. 

Varaosa-/tarvikeasennukset ja -huollot toteutamme toiveittenne mukaan niin uusiin kuin käytettyihinkin ajoneuvoihin. Verkkokaupastamme löydät runsaasti edullisia tarvikkeita matkailuautoon, matkailuvaunuun, vapaa-aikaan tai matkailuun. Yleisimpiä merkkejä myymistämme ja asentamistamme tuotteista: Primus, Alde, Trumatic, Smew, Dometic/electrolux, Thetford, Waeco, Thule/Omnistor, Fiamma, Nellen Zelte, Isabella, Ventura, Svenska telt, Wigo, Emuk, Milenco.